Strada Alba Iulia s-a transformat in strada umbrelelor multicolore

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.06.2014 20:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O instalaţie de aproximativ 500 de umbrele multicolore acopera strada Alba Iulia din Timişoara timp de 10 zile, in perioada 6-15 iunie, in cadrul Festivalului Artelor Timişorene.
Proiectul este oferit timişorenilor de catre Asociaţia Noi Re-Cream, strada Alba Iulia fiind plina de culoare şi dinamism cu jocuri de umbre şi lumina calda.

“Aceasta instalaţie este doar primul proiect pe care il implementam. Ne dorim sa urmeze cat mai multe. Avem idei proaspete prin care vrem sa revitalizam spaţiul cultural, sa aducem elemente artistice şi vizuale de noutate şi de impact in oraşul nostru. Şi de fiecare data vom cauta parteneri care sa rezoneze cu intersele noastre, aşa cum a facut-o compania HELLA de aceasta data, oferindu-ne posibilitatea de a pune in practica proiectul.”, spune Simona Herczeg, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Alte oraşe din Europa şi din lume şi-au colorat deja stazile in acest fel, era timpul ca şi Timişoara sa se alinieze acestui concept şi sa ofere un minunat spectacol de culori timişorenilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.