Strada infractorilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.03.2013 22:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe lângă patrulele din Complexul Studenţesc care vizează depistarea oamenilor străzii şi cerşetorilor ce creează disconfort şi a comercianţilor care vând alcool deşi acest lucru este interzis, Poliţia Locală a instituit patrule permanente şi pe str. Aurelianus.
In această locaţie, au existat foarte multe sesizări referitoare la nerespectarea indicatoarelor rutiere şi circulaţia haotică a autovehiculelor în zonă.
Drept urmare, după acţiunile efectuate, s-a constatat ca într-adevăr pe această stradă se încalcă frecvent legislaţia în vigoare.
Astfel, în numai o săptămână, aici au fost aplicate un număr de 94 de sancţiuni contravenţionale la OUG 195/2002 – Codul Rutier, din care 17 pentru oprire, staţionare în locuri interzise prin indicatoare şi 77 pentru circulaţia pe strada respectivă fără respectarea semnificaţiei indicatorului Acces interzis.
Pe lângă acestea, tot săptămâna trecută a fost aplanat un scandal la care a participat şi un bărbat suspect de tâlhărie şi s-a constatat o infracţiune, un taximetrist fiind depistat băut la volan.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.