Strategie de dezvoltare a serviciilor sociale la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.05.2015 13:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 28 mai 2015, ora 11.00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei Judetene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2014 – 2020.
2. Proiect de hotarare privind retragerea dreptului de administrare asupra unei parcele de teren aflata in patrimoniul privat al Judetului Timis de la Directia de Prestari Servicii Timis.
3. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a participarii Directiei pentru Administrarea Drumurilor si Podurilor Judetene Timis la „Programul de stimulare a innoirii parcului auto national” si asigurarea contributiei necesare achizitionarii unui autoturism nou.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
5. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a „Programului de transport judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019”.
6. Proiect de hotarare privind aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii cuantumului cotizatiei anuale catre Grupul de Actiune Locala Asociatia „Timis -Torontal - Barzava”, achitarea cotizatiei anuale aferente anului 2014, 2015 si desemnarea unui reprezentant al Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea majorarii cuantumului cotizatiei anuale si a contributiei financiare a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli la Asociatia „Cluster Regional Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor – Regiunea Vest Romania” pentru anul 2015.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finantarea Programului actiunilor din domeniul culturii in Judetul Timis.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finantarea Programului actiunilor din domeniul sportului in Judetul Timis.
11. Proiect de hotarare privind modificarea componentei comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetean Timis.
12. Proiect de hotarare privind conferirea titlului de „Cetatean de Onoare al judetului Timis” domnului Dumitru-Dorin Prunariu.
13. Intrebari. Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.