Studentii, asteptati cu exercitii de socializare si spectacole de muzica la Universitatea de Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2016 13:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Peste 15.000 de studenţi, dintre care 3500 de anul intai, vor incepe un nou an de studiu la Universitatea de Vest din Timişoara. Instituţia ii aşteapta cu un proiect implementat anul trecut, Saptamana de iniţiere, care cuprinde un program destinat in special studenţilor de anul I, dar şi celor interesaţi sa descopere universitatea. UVT propune activitaţi de socializare intre studenţi, de cunoaştere a universitaţii, de explorare a oraşului Timişoara, de prezentare a programelor de studiu şi a cursurilor oferite de Universitatea de Vest, conferinţe, workshop-uri, activitaţi culturale, sociale, teambuilding-uri, concerte, petreceri, excursii şi competiţii sportive.

In acest an, Festivalul de Film Timishort aduce in programul Saptamanii de Iniţiere la UVT o selecţie de scurtmetraje, iar evenimentul Univibes va transforma universitatea intr-o scena imensa, unde mai multe trupe vor face spectacol. Activitaţile se vor desfaşura pe terenul de sport din faţa UVT, in corturi special amplasate in acest scop, la facultaţi şi in instituţii culturale din Timişoara.

Pentru ziua de 3 octombrie, UVT a pregatit studenţilor şi un festival, Univibes. Graham Candy, The Qemists / DJ SET, Robin and the Backstabbers, Infected Rain, Methadone Skies, Melodie şi mulţi alţii vor urca pe scenele amplasate in perimetrul Universitaţii. Intrarea este gratuita pentru toţi cei interesaţi, in limita spaţiului disponibil. Studenţii şi elevii au intrarea prioritara doar pe baza inscrierilor. In cazul in care limita locurilor disponibile este atinsa, accesul in perimetrul festivalului se face doar la parasirea altor vizitatori. Intrarea la eveniment este permisa doar persoanelor peste 18 ani.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2016 - 2017 va avea loc miercuri, 28 septembrie, de la ora 09.00, in Aula Magna „Ioan Curea” a UVT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.