Studentii cauta o regina pentru Balul Bobocilor UVT 2013

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.10.2013 15:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara - OSUT invită studenţii din anul I de la Universitatea de Vest din Timişoara să se înscrie până duminică, 6 octombrie, pentu Miss şi Mister Balul Bobocilor UVT 2013, preselecţiile având loc pe 7 octombrie.
Fiind primul eveniment organizat de OSUT la începutul anului studenţesc, Balul Bobocilor este dedicat studenţilor din anul 1, cu scopul de a-i încuraja pe boboci să socializeze, să se afirme şi să se integreze cât mai repede şi uşor în atmosfera studenţească.
Bobocii care doresc să ia parte la lupta pentru titlul de Miss şi Mister Boboc UVT 2013 au posibilitatea să se înscrie până duminică, 6 octombrie, pe site-ul www.osut.ro, ca mai apoi să participe luni, 7 octombrie, la preselecţii.
Cei mai buni vor fi selectaţi, pregătiţi şi ajutaţi de către organizatori pe tot parcursul pregătirilor până în seara balului, astfel încât să reuşească să impresioneze juriul prin naturaleţe, spontaneitate şi încredere în sine.
Balul Bobocilor din Universitatea de Vest din Timişoara 2013 va avea loc în 23 octombrie, în Club Heaven Studio.
Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona din sediul OSUT aflat în camera 247 din clădirea centrală a Universităţii de Vest din Timişoara, între orele 9- 17, standul OSUT din holul Universităţii, sediul OMNIPASS, dar şi din căminele Universităţii de Vest de la reprezentanţii OSUT, sau în seara evenimentului cu 25 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.