Studentii de la Universitatea de Vest mananca ungureste

Scris de Vasile Timişorescu | Publicat in 29.01.2014 10:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Conducerea Universitaţii de Vest din Timişoara, in colaborare cu Bianco Group, proprietara Brandului Papri, a inaugurat in cadrul Universitaţii, cladirea de pe Bd-ul Vasile Parvan 4, un modern restaurant studenţesc.

“Ne-am propus inca de la inceputul mandatului nostru sa aducem in mod constant imbunataţiri atat condiţiilor de studiu, cat şi al celor sociale. Astfel, acest al doilea restaurant, pe langa cel de la Facultatea de Drept, vine in sprijinul unei comunitaţi de aproximativ 20.000 de oameni, studenţi şi cadre didactice”, a declarat rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Restaurantul se adreseaza in primul rand studenţilor şi cadrelor didactice din cadrul UVT.
Respectand bucataria, reţetele şi ingredientele de origine maghiara şi transilvaneana, restaurantul vine in intampinarea clienţilor cu o gama variata de preparate pentru toate gusturile, la cele mai accesibile preţuri.

Reprezentand un restaurant studenţesc, acesta vine zilnic in intampinarea studenţilor şi cadrelor didactice cu preţuri speciale şi meniuri promoţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.