Surpriza pentru un sofer din Jebel: politistii au refuzat mita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.11.2012 10:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 01.11.2012, în jurul orei 16, pe D.N. 59, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu o viteză de 120 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză la 60 km/h.

După ce au oprit autoturismul, poliţiştii au trecut la legitimarea şoferului constatând că la volan se afla S. SAVA, de 25 de ani, din Jebel, faţă de care, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu 630 de lei amendă şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 zile.
După întocmirea procesului-verbal de contravenţie şi înmânarea dovezii de reţinere a permisului, conducătorul auto a încercat să ofere suma de 100 euro celor doi poliţişti care l-au oprit.
Când bărbatul a văzut că oamenii legii i-au refuzat oferta, acesta a insistat ca poliţiştii să se deplaseze la un restaurant din apropiere pentru a i se restitui permisul de conducere auto şi a înmâna poliţiştilor suma oferită drept mită.
Imediat, cei doi poliţişti au anunţat ofiţerii D.G.A. - Serviciul Teritorial Timiş, ocazie cu care, în prezenţa unui procuror, au fost demarate procedurile legale privind desistarea.
În cauză i-a fost întocmit dosar penal lui S. Sava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, de către D.G.A.-Serviciul Teritorial Timiş, cercetările continuând cu suspectul în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.