Sute de umbrele multicolore pe cerul Aradului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.08.2014 14:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Incepand din seara zilei de 12 august şi pana pe 25 august, 400 de umbrele multicolore vor acoperi strada Meţianu din Arad.
Primaria Municipiului Arad, in cadrul Zilelor Aradului, ediţia 2014, va pune in practica acest proiect iniţiat in Timişoara de catre Asociaţia Noi Re-Cream.
Pe strada Alba Iulia din Timişoara, Asociaţia Noi Re-Cream a implementat acest proiect in cursul lunii iunie 2014, impactul in randul timişorenilor fiind unul ridicat.
Instalaţia de umbrele a atras şi persoane din alte oraşe şi chiar din afara ţarii, persoane care au dorit sa işi faca o poza sub cupola de umbrele multicolore.
De aceasta data, prin colaborarea dintre Asociaţia Noi Re-Cream şi Primaria Municipiului Arad, aradenii se vor bucura de o privelişte remarcabila şi de oportunitatea unica de a face poze memorabile.
Aceasta instalaţie de umbrele va da culoare oraşului şi va oferi Zilelor Aradului o nota speciala.
Toţi aradenii sunt invitaţi de catre Asociaţia Noi Re-Cream sa participe la evenimentul creat pe pagina Facebook a asociaţiei, NoiReCream, sa faca o plimbare pe strada Meţianu şi sa se bucure de spectacolul multicolor de pe cerul aradean.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.