Taietorul de lemne, urmarit general

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.09.2012 08:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente, un cetăţean român care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea unei infracţiuni.

Azi noapte, în jurul orei 1, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Anton A., în vârstă de 53 de ani, domiciliat în judeţul Mehedinţi.
Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de determinare la infracţiunea de tăiere, rupere, distrugere, degradare ori scoatere din rădăcini fără drept de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate.
Faţă de Anton A., poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.