Talhar de Timisoara, prins in Germania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.04.2014 11:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un barbat de 33 de ani, urmarit international pentru comiterea infractiunii de talharie urmata de decesul victimei, a fost depistat pe teritoriul Germaniei si predat autoritatilor romane.

La sfarsitul saptamanii trecute, un timisorean de 33 de ani, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de talharie urmata de decesul victimei, a fost depistat pe teritoriul Germaniei si predat autoritatilor romane pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

In fapt, la data de 14 august 2004, barbatul ar fi patruns intr-un apartament din municipiul Timisoara, dupa ce proprietarii au deschis usa, unde i-ar fi agresat pe cei doi soti si le-ar fi sustras 1250 de euro si 400 de lei.
Ambele victime au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale, unde, trei zile mai tarziu, femeia de 84 de ani a decedat.

In urma cercetarilor efectuate si administrarii probelor de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, in luna iunie 2013, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de un barbat de 33 de ani, din Timisoara, banuit de comiterea faptei.
In cursul lunii august 2013, pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, in lipsa, fiind dat in urmarire internationala.
Saptamana trecuta barbatul a fost depistat pe teritoriul Germaniei, fiind extradat la data de 5 aprilie a.c..
Acesta a fost prezentat Tribunalului Timis pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, fiind introdus in arestul I.P.J. Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.