Talhar din Ghiroda, pus la punct de cetateni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.05.2012 08:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 25/26.05.2012, în jurul orei 03.25, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă cu privire la faptul că lângă parcul Botanic, o persoană de sex feminin a fost tâlhărită.

La fata locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au constatat că N. A. Vasile, de 24 de ani, din Ghiroda, a fost imobilizat de către doi trecători, după ce acesta, în jurul orei 03.20 a deposedat-o prin violenţă pe N. S. Costina, de 25 de ani, din localitatea Titu, judeţul Dâmboviţa, de un telefon mobil, în timp ce aceasta se deplasa pe Calea Aradului din Timişoara pe lângă Parcul Botanic.
Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Telefonul mobil a putut fi recuperat şi predat părţii vătămate.
N. A. Vasile a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării Judecătoriei Timişoara, instanţa de judecată a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.