Talharul de la Biled a fost retinut

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.01.2013 11:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Având spre instrumentare dosarul penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie comisă în seara zilei de 31.12.2012, a fost identificat S. Mihăiţă, de 24 de ani, din Biled.
Acesta este suspect că a pătruns într-o locuinţă din comuna Biled, unde prin violenţă a i-a deposedat pe W. Ioan şi W. Ana, de o anumită sumă de bani.
În data de 09.01.2013, în baza mandatului de percheziţie emis de Judecătoria Timişoara poliţiştii s-au deplasat la domiciliul lui S. Mihăiţă pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare.
Acesta mai este suspect de comiterea a două furturi în cursul lunii septembrie, respectiv un furt din auto, în urma căruia a fost sustras un portofel cu acte, bani şi carduri, dar şi un furt din locuinţă, de unde a sustras bani şi bijuterii pe care ulterior le-a valorificat.
Pentru că în portofelul sustras alături de carduri se afla şi codul pin, tânărul a extras din cont bani pe care ulterior i-a cheltuit în scopuri personale.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu, furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, cercetările continuând în vederea completării probatoriului şi probării întregii activităţi infracţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.