Taloane de parcare gratuita pentru riveranii din Cetate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.03.2014 18:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Primaria Municipiului Timisoara deruleaza in zona Cetate un proiect cu finantare de la Uniunea Europeana de modernizare a infrastructurii.
In acest context, Comisia de Circulatie a decis, la propunerea primarului Nicolae Robu, sa fie permisa riveranilor parcarea pe sapte strazi din vecinatatea perimetrului in care se desfasoara lucrarile de reabilitare a zonei istorice Cetate.
Asadar, acestia pot parca pe partea dreapta pe strazile Gheorghe Lazar - pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Dima si V. Alecsandri, E.Ungureanu - pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Lazar si Gheorghe Dima, E. Grigorescu - pe tronsonul cuprins intre strazile V. Alecsandri si Gheorghe Dima, Regimentul 5 Vanatori - pe tronsonul cuprins intre Oituz si Piata Unirii, Matei Corvin - pe tronsonul cuprins intre Oituz si Piata Unirii, G. Cosbuc - pe tronsonul cuprins intre strazile Matei Corvin si Piata Tepes Voda, Paul Chinezu - pe tronsonul cuprins intre strazile G. Cosbuc si Oituz.
Zonele care sunt destinate exclusiv pentru parcarea de catre riverani sunt marcate cu semnalizarea corespunzatoare, iar aplicarea masurilor ce decurg din aceasta decizie revine Politiei Locale.
In zilele urmatoare, reprezentantii Politiei Locale vor inmana locuitorilor din zona taloane gratuite de parcare.
Cei care nu sunt gasiti acasa, sunt rugati sa se prezinte la sediul Primariei Municipiului Timisoara, bd. CD Loga nr 1., camera 12, incepand de luni, 24 martie 2014, cu un document de identitate valabil, pentru a primi taloane pentru parcare gratuita.
Dupa finalizarea actiunii de inmanare a taloanelor, se vor aplica sanctiuni celor care parcheaza pe locurile speciale pentru riverani, daca nu au talonul de parcare gratuita.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.