TANAR de 25 ani, plecat la munca in SPANIA, a DISPARUT de cateva luni. POLITIA nici acum nu l-a dat in URMARIRE INTERNATIONALA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.11.2017 12:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii din Bocşa cauta un barbat in varsta de 25 de ani care a plecat in luna martie in Spania, la lucru, iar din luna august familia nu a mai reuşit sa ia legatura cu el. 

In data de 20 noiembrie, politistii din Bocşa au fost sesizati de o femeie despre faptul ca fiul sau CARABAŞ COSMIN IONEL in varsta de 25 de ani, a plecat sa munceasca in Spania in luna martie a acestui an, iar din luna august nu a mai reuşit sa ia legatura cu el.

Au fost demarate toate activitaţile procedurale, poliţiştii efectuand investigaţii pentru identificarea barbatului.
A fost dat in urmarire la nivel naţional, urmand a fi solicitata urmarirea şi la nivel internaţional, prin Biroul Naţional Interpol.

Semnalmentele barbatului: inaltime 1,70 – 1,75 metri, 65 kg, faţa ovala, ochi caprui, par şaten iar pe omoplaţul stang are o cicatrice.
 
Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea lui sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta - 112  sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.