Tango argentinian, pe plai banatean, in Sala Vieneza...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.05.2014 17:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In perioada 29 mai – 1 iunie 2014, se desfasoara cea de-a doua editie a Festivalului International de Tango Argentinian – Timisoara Tango Festival Marathon, la care vor participa dansatori profesionisti si amatori din Italia, Germania, Slovacia, Serbia, Ungaria, Rusia, Romania si Argentina.
Evenimentul este unul de anvergura, cu rezonanta marcanta atat in tara, cat si in plan international, fiind organizat de Scoala de Tango Argentinian „Tango Embrace”, din cadrul Asociatiei „Art Embrace”.
Vizibilitatea europeana a evenimentului este facilitata de cooptarea artistilor Ivan Terrazas si Sara Grdan (Croatia), Lucian Stan si Monica Uzunova (Romania/Bulgaria) si, mai ales, a invitatilor speciali Max Van De Voorde si Solange Acosta (Argentina).
Surpriza este participarea artistilor Max Van Der Voorde cu Solange Acosta (Argentina), campioni mondiali ai categoriei Tango Escenario in 2011 prin seminarii si demonstratii.

Agenda celor patru zile de festival cuprinde atat seminarii (la care pot participa persoane cu minime cunostinte de tango), cat si Milongas (petreceri).
La petrecerile de tango argentinian (milongas) care se vor desfasura la Sala Vieneza (str. Ady Endre nr. 11), in fiecare seara a festivalului, incepand cu ora 22, vor evolua in minunate demonstratii marii artisti internationali, muzica fiind asigurata de cei 10 DJ’s invitati din Roma, Belgrad, Budapesta, Rusia si Romania.
Programul evenimentului, la care sunt invitati sa asiste toti cei dornici de a vedea si auzi tango, poate fi gasit pe site-ul festivalului: www.timisoaratangofestival.com

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.