Targ al filantropiei pentru promovarea coresponsabilitatii sociale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.12.2013 17:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In perioada 19 - 20 decembrie 2013, in cadrul Iulius Mall Timisoara, etaj 2, zona magazin Carturesti - locul de joaca, va avea loc Targul Filantropiei 2013.
Actiunea face parte din cadrul proiectului Incurajarea comportamentelor filantropice si este organizata de asociatia pentru Servicii Educative Specializate „Aripi Deschise”, in parteneriat cu Junior Chamber International Timisoara, Asociatia Romana Anti-Sida Filiala Timisoara, Fundatia Timisoara 89, Federatia Caritas Timisoara, Societatea Romana Speranta Timisoara si United Way Romania.
In cadrul evenimentului, au fost invitate peste 15 organizatii neguvernamentale reprezentative din Timisoara care vor organiza diverse ateliere si activitati specifice perioadei sau vor comercializa produse realizate de catre beneficiarii lor cu scopul de a strange donatii care vor ajunge la familiile nevoiaşe in prag de sarbatori ori pentru continuarea activitatiilor viitoare.
In alta ordine de idei, obiectivul targului urmareste si promovarea comportamentelor filantropice in randul cetatenilor din Timisoara, prin recrutarea lor in activitati viitoare de voluntariat, dar si stimularea comportamentelor filantropice precum sponsorizarile sau donatiile individuale in bani sau obiecte.
Proiectul Incurajarea comportamentelor filantropice este finantat de Centrul de Resurse si Initiative Etice si Solidare (CRIES) in cadrul competitiei Impreuna pentru un teritoriu de coresponsabilitate ce a avut loc la finalizarea proiectului Rolul Dialogului Social in Dezvoltarea Incluziunii Sociale Active.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.