Taxa de tranzit a facut primele victime

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.01.2014 17:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutiera au efectuat in aceasta saptamana verificari cu privire la respectarea prevederilor HCL 638/2013 referitoare la taxa de tranzit care trebuie achitata de catre conducatorii autovehiculelor de mare tonaj care tranziteaza Municipiul Timişoara.

Astfel, conform actului menţionat, incepand cu anul 2014 vehiculele de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, care tranziteaza Municipiul Timisoara pe traseul Str. Gheorghe Adam (de la intersectie cu Calea Dorobantilor) - Str. Avram Imbroane - Str. Aristide Demetriade - Str. Divizia 9 Cavalerie - Str. Amurgului si retur, vor plati o taxa de tranzit in valoare de 200 lei/tranzitare.

Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobantilor (de la intersectia cu str. Ghe. Adam) - DN 6 km 550+060 - centura de nord - Calea Aradului (pana la intersectie cu str. Amurgului) si retur.
Nerespectarea hotararii se sancţioneaza cu amenda de 2500 lei.
In urma controalelor efectuate au fost aplicate patru sancţiuni.
Conducatorii auto au motivat ca nu au observat indicatoarele in momentul patrunderii in zona in care circulaţia le este interzisa.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.