Teatru pentru scoli si licee. Cu juriu si premii...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.06.2013 16:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia culturală Teatru Pentru Tine organizează festivalul cu acelaşi nume, dedicat unui grup de elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal instruiţi în prealabil de către actori ai Teatrului Naţional Timişoara.
Festivalul se va desfăşura sâmbătă, 15.06.2013, la Teatrul Merlin, începând cu ora 10, pentru elevii din ciclul primar, şi de la ora 15:50, pentru cei de gimnaziu şi liceu.

Aflat la prima ediţie, Festivalul Teatru Pentru Tine îşi propune să iasă din anonimat şi să debuteze cu un proiect realizat special pentru elevi, scopul principal al evenimentului fiind acela de descoperire şi lansare a tinerelor talente.
De asemenea, Teatru Pentru Tine îşi doreşte să promoveze valori precum creativitatea, lucrul în echipă şi cultivarea simţului estetic într-un cadru profesionist avându-i drept traineri pe actorii Marius Lupoian, Adrian Jivan şi Cristina König.
Reprezentând o oportunitate de promovare a teatrului în şcoli şi licee, festivalul presupune realizarea unui spectacol complet şi complex, pentru realizarea acestuia fiind selectaţi maxim 10 concurenţi din fiecare şcoală şi liceu implicate în proiect care vor fi premiaţi pe diverse categorii în functie de verdictul juraţilor.
Jurizarea va ţine cont de originalitate, mişcare scenică şi interpretarea cât mai convingătoare a personajelor şi va fi realizată de actorii Mirela Puia şi Mădălina Ghitescu şi regizorul Silviu Văcărescu.
Accesul se va face în urma achitării sumei de 10 lei pentru toată ziua.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.