Tentativa de frauda la... religie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.07.2014 14:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2014, s-a desfasurat pe 14 iulie in 42 de centre de examen (cate unul in fiecare judet si in municipiul Bucuresti).

In judeţul Timiş, dupa finalizarea probei din 14 iulie a examenului naţional de definitivare in invaţamant, Inspectoratul Şcolar Judeţean transmite ca numarul total de candidaţi inscrişi a fost de 296, au absentat 32 şi s-au retras 29.
In acelaşi timp, doi candidaţi au fost eliminaţi, la disciplina religie ortodoxa şi religie penticostala, pentru tentativa de frauda cu mijloace electronice.

La nivel naţional, dintre cei 10.764 candidati inscrisi la inceputul anului scolar, au fost admisi sa participe la proba scrisa 9.917 candidati care au indeplinit cumulativ cele trei conditii prevazute de metodologie.
In sesiunea 2014, examenul national pentru definitivare in invatamant se organizeaza la 136 de discipline.
Proba scrisa contine subiecte de specialitate, metodica predarii, pedagogie si elemente de psihologia educatiei. Durata de redactare a lucrarii este de 4 ore.
Cadrele didactice care promoveaza examenul dobandesc dreptul de practica in invatamantul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, si obiectivul acestui examen.
Afisarea rezultatelor va avea loc in data de 19 iulie.
Perioada 19-23 iulie este desemnata pentru inregistrarea si solutionarea contestatiilor.
Afisarea rezultatelor finale este programata pentru data de 24 iulie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.