Teroristii de pe strada Albinelor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.06.2013 19:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului au efectuat verificări, în cursul după-amiezii de ieri, la un imobil de pe str. Albinelor nr. 57, ca urmare a sesizărilor venite din partea vecinilor locaţiei respective.
Un număr de şase vecini care locuiesc lângă, dar şi în apropierea casei de la nr. 57 au semnat o sesizare prin care solicită sprijinul Poliţiei Locale pentru luarea de măsuri în cazul familiei care creşte la adresa menţionată un număr mare de câini.
Animalele latră permanent, fac gălăgie, mizerie, iar mirosul, în special în perioada sezonului cald, este greu de suportat.
În primă fază, proprietarii câinilor au fost avertizaţi în scris conform HCL 371/2007 modificată prin HCL 206/2009, pentru neindividualizarea animalelor de către deţinători prin microcipare şi neînregistrarea lor în Registrul animalelor de companie.
Mai mult decât atât, animalele nu sunt ţinute într-un ţarc prin care să se respecte distanţa de minim 10 metri faţă de geamurile imobilelor învecinate.
La prima invitaţie a proprietarei câinilor la sediul Poliţiei Locale, aceasta a prezentat carnete de sănătate pentru trei dintre câini, deşi în curte numărul acestora este cel puţin triplu.
În această situaţie, la verificarea efectuată ieri, după ce vecinii au depus o nouă sesizare, proprietarii animalelor au fost chemaţi din nou pentru a prezenta documentele pentru toţi câinii, în caz de neprezentare urmând a fi sancţionaţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.