Tigara dauneaza grav ... cazierului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.08.2012 14:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

467 pachete de provenienţă sârbească disimulate în diverse locaşuri ale unui autoturism au fost descoperite de poliţiştii de frontieră.

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au oprit pentru control, ieri, pe DN 57, un autoturism înmatriculat în România.
În autoturismul marca “Seat”, condus de către Doru-Ioan G., în vârstă de 52 ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse mai multe pachete de ţigări sârbeşti.
Astfel, s-a trecut la efectuarea unui control fizic al autoturismului, iar în locaşul roţii de rezervă, în spătarul scaunelor din faţă, în torpedou şi sub capota din faţă, au fost descoperite ascunse cantitatea de 467 pachete de ţigări, în valoare totală de 2.335 lei.
Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Doru-Ioan G. acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Bunurile accizabile au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea anchetei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.