Tigara de contrabanda cu filtru de... Denta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.05.2013 12:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au depistat peste 480 pachete de ţigări de contrabandă care erau ascunse pe corpul unei persoane şi în interiorul unui autoturism, ce urmau a fi comercializate în România.
Ieri, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.
Astfel, a fost observat şi oprit la un filtru, la intrarea în localitatea Denta, un autoturism marca Opel Vectra.
La controlul autoturismului aparţinând lui Călin R., în vârstă de 32 de ani, lucrătorii noştri au depistat ascunse pe corpul persoanei şi în interiorul autovehiculului (ascunse în filtru de aer, filtru de polen şi în portbagaj), cantitatea de 487 pachete de ţigări mărcile Fast, Marble şi Bond, pentru care aceasta nu avea acte de provenienţă.
Bărbatul a declarat că a cumpărat produsele de provenienţă sârbească cu scopul de a-le comercializa în localităţi din judeţul Timiş.
Lui Călin R. i s-a întocmit actele premergătoare pentru savârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate, sau marcate necorespunzător peste limita  de 40 de litri de alcool etilic şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.