Timis: Cea mai veche meserie, de la Gelu la Deta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.01.2013 11:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Gelu - La  data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul  Secţiei 12 Rurale Periam au identificat trei persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe.
În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Sânnicolau Mare poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza localităţii Gelu, în urma cărora au fost depistate bunuri în valoare de 4200 de lei (laptop, GPS, telefoane mobile, conductori electrici, unelte)  provenite în urma a trei furturi comise pe raza comunei în perioada noiembrie 2012-ianuarie 2013.
Au fost identificaţi  P. VASILE  de 33 ani, T. COSMIN de 20 ani si G. DAVID de 19 ani, toţi din comuna Variaş, suspectaţi de comiterea furturilor, care au fost conduşi la sediul politiei pentru audieri.
***
Deta - La data de 30 ianuarie a.c. poliţiştii Oraşului Deta au identificat două persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe.
În cursul lunii septembrie 2012  R. Roman, de 33 de ani, din Deta, a pătruns în curtea unei locuinţe situate pe strada  Gyula Reviczky, din Deta, iar dintr-o anexă  a sustras un cazan din cupru, pe care l-a valorificat.
Totodată, în cursul lunii decembrie, suspectul a sustras 25 de saci cu îngrăşământ chimic, din anexa unei locuinţe situate pe strada  1 Mai, poliţiştii recuperând 13 dintre aceştia.
Tot în cursul lunii decembrie, A. Vlad, de 36 de ani, din comuna Banloc, a pătruns în curtea unei locuinţe situate pe strada Victoriei, din Deta, de unde a sustras 12 jante din aluminiu, care au fost recuperate de poliţişti si predate păgubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.