TIMIS. PSD + PMP + ALDE = LOVE din interes la CJT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.06.2016 15:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Prefectul judeţului Timiş, Mircea Bacala, a fost foarte dezamagit ca la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Timiş nu s-au prezentat decat 21 dintre consilierii aleşi la inceputul lunii iunie 2016.

Totalul era de 37 de consilieri judeţeni, dar au lipsit cei de la PNL şi cei de la UNPR, probabil inca absorbiţi de meandrele fuziunii care s-a anunţat pe malurile Damboviţei.
A fost prezent doar ”uneperistul” Titu Bojin, parca mai blajin de cand a aflat, aşa peste noapte, ca a ajuns ditamai liberalul, dupa ce o viaţa intreaga a fost socialist cu carnet de membru.

Cum legea spune ca Consiliul Judeţean nu se poate constitui daca nu se prezinta cel puţin 2 treimi dintre aleşii poporului, prin Ordin al prefectului judetului Timis a fost convocata o noua sedinta de constituire a Consiliului Judetean Timis pentru data de 26 iunie, adica duminica, cu incepere de la ora 12, in Sala Multifunctionala a Palatului Administrativ.
Asta dupa ce, in aceeaşi zi de duminica, incepand cu ora 10, in faţa Palatului Administrativ al judeţului Timiş va avea loc ceremonia publica de inalţare a Drapelului Romaniei, cu de-acum obşteasca defilare a detaşamentului de onoare, garnisite cu niscaiva cantece patriotice.

Pana atunci, PSD Timiş ameninţa cu represalii la celalalt palat administrativ, al Timişoarei, unde şedinţa de constituire va avea loc vineri, 24 iunie, de la ora 10...

Pana atunci, academicianul SRI Sorin Grindeanu pare ferm pe poziţiile asigurate de cooperarea cu bruneta lui Basescu, Roxana Iliescu, şi cu alde liberalul pur-sange Traian Stancu... 

foto Constantin Duma

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.