Timisoara - capitala PET-urilor?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2013 15:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sâmbătă, 9 martie 2013, între orele 10 şi 17, urmează să se desfăşoare în Piaţa Victoriei din Timişoara concursul între cele trei oraşe finaliste pentru colectarea de deşeuri de tip PET.
În Piaţa Victoriei va fi pregătit  amplasamentul  pentru colectarea PET-urilor, în proximitatea Operei Române.
Titlul de „Capitala Earth Hour România 2013” urmează să fie decernat oraşului care colectează cantitatea cea mai mare de deşeuri de tip PET.
În competiţia finală,  alături de Timişoara, mai sunt angrenate încă 2 oraşe din România: Botoşani şi Ploieşti.
Timişoara a participat la această competiţie şi în anul 2012, clasându-se pe poziţia a doua, câştigător fiind Municipiul Bistriţa. Finala competiţiei constituie o mare provocare, Primăria Timişoara  fiind determinată să  obţină în anul 2013  un rezultat mai bun. Însă în acest  scop,  contribuţia  timişorenilor  de toate vârstele, a şcolilor, asociaţiilor de proprietari, instituţiilor şi societăţilor comerciale este extrem de importantă.
Câştigarea titlului de CAPITALA EARTH HOUR ROMÂNIA 2013  depinde acum doar de modul in care timişorenii se vor mobiliza pentru adunarea unei  cantităţi substanţiale de PET-uri.
Pentru mai multe informaţii  accesaţi  site-ul oficial al campaniei Earth Hour: www.ora-pamantului.ro, iar pentru  idei, sugestii şi informaţii şi pentru a anunţa participarea, se poate contacta Direcţia de Mediu şi Direcţia Comunicare  a Primăriei Municipiului Timişoara, tel 0256-408451.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.