Timisoara - zero boschetari?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.06.2012 10:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au efectuat şi în după-amiaza zilei de miercuri, 27 iunie 2012, acţiunile pentru depistarea şi monitorizarea persoanelor care apelează la mila publică şi a persoanelor fără adăpost aflate pe raza municipiului Timişoara.

În cadrul acţiunii au fost depistate un număr de 22 persoane, atât adulţi cât şi minori. Poliţiştii locali le-au întocmit şi acestora fişe individuale pentru a stabili de unde provin şi unde locuiesc în Timişoara, majoritatea fiind din alte judeţe ale ţării precum Iaşi, Bacău, Sălaj, Braşov, Arad.
Aceştia au fost depistaţi în zone precum Piaţa Victoriei, Piaţa Sfântu Gheorghe, Parcul Central, Catedrala Mitropolitană, Calea Şagului, zona Iosefin. După întocmirea fişelor cei depistaţi în stradă aceştia au fost preluaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Comunitară din cadrul Primăriei, care are rolul de a-i include în programele de reintegrare socială.
De asemenea, un număr de şapte minori au fost predaţi la Centrul de zi şi de noapte pentru copiii străzii de pe str. I. Slavici.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.