Timisoara: 2 milioane de euro pentru 1256 m de Calea Martirilor!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.10.2015 18:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Timişoara informeaza ca a fost emis ordinul de incepere a lucrarilor in cadrul contractului de executie avand ca obiect Largirea la 4 benzi a Caii Martirilor, urmand ca acestea sa demareze joi, 15 octombrie 2015.

Calea Martirilor, tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Maresal C-tin Prezan si limita administrativa a municipiului Timisoara propus pentru amenajare, se afla in zona de sud a municipiului Timisoara, avand o lungime de aproximativ 1.256 m.
Lucrarile vor cuprinde o extindere la 4 benzi a strazii, amenajarea de trotuare pe ambele parti ale strazii, amenajarea de piste pentru biciclete, amenajarea intersectiei dintre Calea Martirilor si strada Mures, amenajarea intersectiei dintre Calea Martirilor si strada Gavril Musicescu, realizarea semnalizarii rutiere prin executarea de marcaje la sol si amplasarea de indicatoare de circulatie, lucrari edilitare şi lucrari electrice.

Contractul de executie lucrari a fost incheiat cu asocierea dintre SC Superconstruct SRL si SC Electroechipament Indusrial SRL, la o valoare de 7.955.837,40 lei (fara TVA), durata de executie a lucrarilor fiind de 24 de luni.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.