TIMISOARA a scapat! BUSOI cauta bastonul de maresal la BUCURESTI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.07.2015 16:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cum fiecare soldat poarta in ranita un baston de maresal, cum a invaţat de la maestrul lui politic Nicolae Robu, prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Busoi, s-a inscris, in mod oficial, in competitia interna din Partidul National Liberal, care va desemna candidatul formatiunii pentru functia de primar general al Capitalei, la alegerile din 2016.
Conform calendarului adoptat de Consiliul Naţional al PNL, 15 iulie 2015 este ultima zi in care membrii PNL se pot inscrie in cursa interna a partidului pentru Primaria Capitalei.

Fost vicepresedinte PNL Mehedinti, presedinte PNL Timis şi preşedinte PNL Sector 1, din decembrie 2014, absolvent al Colegiului National de Aparare (2005) şi al Colegiului National de Informatii (2013), dar şi doctor in sanatate publica si management sanitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara (2010), fost preşedinte CNAS, Cristian Buşoi este deputat in Parlamentul European din partea PNL din 2007, fiind reales şi la scrutinele din 2009 şi 2014...
Cristian Buşoi s-a facut cunoscut in activitatea lui de zi cu zi mai mult cu faptul ca a ajuns milionar in euro, deşi a fost mai tot timpul angajat al statului roman şi... reprezentant al poporului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.