Timisoara are probleme cu refugiatii ei. Din Salaj, Hunedoara sau Neamt...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.09.2015 19:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali au efectuat mai multe verificari in Piaţa Consiliul Europei, in apropiere de Iulius Mall, unde exista o cladire in care a funcţionat clubul Al Cubanito şi in care existau sesizari inclusiv de la mass-media ca se adapostesc oameni ai strazii.
In urma verificarilor repetate s-a constatat ca aspectele semnalate se confirma, in locaţia respectiva, in unele incaperi fiind improvizate locuri de dormit, fiind formata şi o rampa clandestina de deşeuri.

De asemenea, in seara zilei de luni, 14.09.2015, in jurul orei 19.30, la faţa locului au fost depistate şi doua din persoanele care işi facusera culcuş in cladirea dezafectata.
Cele doua persoane, un barbat de 31 de ani cu domiciliul in Giarmata - Timiş şi o femeie de 38 de ani, din Boghiş – Salaj, au fost sancţionate conform Legii 61/1991 republicata şi OUG 97/2005, pentru constituirea unui grup in scopul de a savarşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi nu deţineau documente de identitate valabile.
In dimineaţa zilei de 15 septembrie, alte doua persoane de sex masculin din Haţeg – Hunedoara şi Roman - Neamţ au fost depistate in locaţia respectiva, fiind de asemenea sancţionate.

Persoanele depistate au fost duse la centrul social de pe str. Telegrafului.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.