Timisoara bate toba in Gradina de vara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.06.2014 12:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociatia Pro Musica Pro Vidu si Asociatia Pro Philharmonia organizeaza cea de-a treia editie a Concursului International de Percutie.

Competitia va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul incepand cu 29 iunie 2014, ora 9, si va tine pana in 2 iulie.
Cu aceasta ocazie, vor avea loc si o serie de concerte extraordinare unde isi vor etala virtuozitatea atat participantii la competitie, cat si artisti percutionisti de renume mondial precum Bogdan Bacanu, Christoph Sietzen, respectiv The Wave Quartet.

Astfel, in 30 iunie, ora 20, in Gradina de Vara va avea loc un concert de percutie cu intrarea libera, “TIMISOARA BATE TOBA”, sustinut de participantii la competitie.   
Luni, 1 iulie in Sala Capitol, de la ora 19, va avea loc un recital extraordinar sustinut de CHRISTOPH SIETZEN (Luxemburg), iar marti, 2 iunie, tot la Sala Capitol si de la aceeasi ora, vor concerta cei de la The WAVE QUARTET.

Biletele pentru cele doua reprezentatii (de luni si de marti) pot fi cumparate de la Casieria 2 a Salii Capitol la pretul de 10 lei, respectiv 5 pentru elevi, studenti si pensionari, luni, miercuri si vineri intre 14.30-19.00 iar marti si joi intre 10.00 si 13.30. Informatii la 0721 021 141.
Informatiile complete despre Concursul International de Percutie, inclusiv regulament, lista participantilor sau fotografii de la editiile anterioare, pot fi accesate pe site-ul percussioncompetition.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.