Timisoara biciclista. Avem statii, unde-i pista?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.07.2014 16:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local va supune votului proiectul de hotarare privind aprobarea darii in administrare catre Regia Autonoma de Transport (RATT) a unui sistem municipal de transport intermodal.
R.A.T.T. va administra, astfel, un sistem municipal de transport intermodal, format din 35 de statii de biciclete, 11 statii RATT si 440 de biciclete.
25 de statii de biciclete si 300 de biciclete si 11 statii de transport in comun au fost realizate prin proiectul "Modernizarea statiilor de transport public intermodal la nivelul Polului de Crestere Timisoara", 9 statii de biciclete si 140 biciclete realizate prin proiectul "Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega" şi o staţie de biciclete realizata prin proiectul "Reabilitare str. Iancu Vacarescu - tronsonul cuprins intre b-dul Regele Carol si b-dul 16 decembrie 1989".     
Trecerea in administrare se va face doar la finalizarea proiectelor.
Pana atunci, R.A.T.T. va intreprinde toate demersurile necesare pentru asigurarea tuturor mijloacelor organizatorice, logistice, materiale si financiare pentru functionarea intregului sistem, in perioada de operare a acestuia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.