Timisoara: Casatorii de o zi cu dans, tombola si certificat la Salonul Mirilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.01.2016 12:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

SALONUL MIRILOR, ediţia a X-a, organizat in perioada 15 – 17 ianuarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22), inaugureaza calendarul expoziţional al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timis pentru anul in curs.

Editia din acest an reuneste peste 70 de firme, branduri naţionale şi internaţionale, care vor expune o gama diversificata de produse si servicii specifice celui mai important eveniment din viata unui cuplu: nunta.
Rochii de mireasa spectaculoase, costume de mire, toalete de gala, invitaţii şi marturii, buchete de mireasa şi aranjamente florale, bijuterii şi accesorii dar şi oferte de organizare nunti, servicii de decorare, cofetarii şi restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, inchiriere limuzine, servicii foto-video şi sonorizare, hair-styling şi make-up artists - toate se pot gasi la SALONUL MIRILOR 2016.
Noutatea ediţiei 2016: “White Friday”  sta la dispoziţia cumparatorilor cu 500 de rochii noi, fiecare la preţ de 1000 Ron.
Cei care vor trece pragul expozitiei, pe parcursul celor trei zile, vor avea parte şi de un bogat program conex: demonstratii de hair styling şi make-up, prezentari de firma şi produse, concertul trupei PHASER, o tombola care ofera sansa de a castiga o superba rochie de mireasa şi multe alte cadouri surpriza.
Vineri 15 ianuarie, de la ora 18, in Sala Europa, o inedita parada a modei va reuni somptuoase rochii de mireasa şi de gala din colecţiile celor mai renumite branduri naţionale şi internaţionale.

Şansa unei casatorii de proba va fi oferita tinerilor cupluri, sambata, 16 ianuarie 2016, intre orele 12.00-15.00, la „Spune DA pentru o zi”, ziua in care cuplurile „proaspat casatorite” vor primi o fotografie, o lecţie de dans şi vor intra in tombola care le va aduce o cina romantica.

Deschiderea oficiala a expoziţiei are loc, vineri 15 ianuarie 2016, ora 12.00, in Sala Polivalenta a Centrului Regional de Afaceri.
Orarul de vizitare este intre orele 10.00–20.00.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.