Timisoara: Ce vine dupa... iubire, casnicie, dezamagire, manie, gresita inţelegere...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.11.2015 15:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Teatrul Naţional din Timişoara işi invita publicul vineri, 13 noiembrie, de la ora 19, la Studio „Uţu Strugari” la o noua premiera: Ce vine dupa de Mihai Ignat, un concept de Roberta Popa Ionescu.
 
Un autor preocupat intens de resorturile delicate şi, adesea, neaşteptate, care definesc relaţia de cuplu, Mihai Ignat revine la Teatrul Naţional din Timişoara cu un text nou, Ce vine dupa. Actriţa Roberta Popa Ionescu incearca sa descifreze aceste resorturi alaturi de Robert Copoţ, partenerul ei de scena,  şi sa afle ce vine dupa... iubire, casnicie, dezamagire, manie, greşita inţelegere. Intre ras şi sudalma, intre duioşie şi brutalitate, Ce vine dupa este (dupa cum işi defineşte autorul insuşi creaţia teatrala in intregul ei) „comedie, comedie satirica, parodie, comedie dramatica, drama, dar si citiva morti – pentru ceaiul de la ora cinci si pentru serile plictisitoare si pentru scenele, cluburile si toate undergroundurile cucerite si viitoare”.
 
Premiera se joaca cu casa inchisa, dar se mai pot obţine bilete la reprezentaţiile din 25 noiembrie, respectiv 5 decembrie, online la www.tntimisoara.com sau la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Maraşeşti”, str. Maraşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic, orar marţi - duminica, intre orele 11-19).

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.