Timisoara: Cocaina, cannabis, ecstasy in cluburi, discoteci si baruri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2016 10:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii si procurorii D.I.I.C.O.T. efectueaza 16 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de risc si de mare risc.

La data de 20 ianuarie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, efectueaza 16 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis (15 in municipiul Timisoara) la persoane banuite de trafic de droguri de risc si de mare risc.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca membrii  grupului infractional au detinut  pentru consum propriu si au comercializat droguri de risc si de mare risc  consumatorilor de pe raza municipiului Timisoara, cu sume cuprinse intre 60 si 80 lei comprimatul ecstasy , 450 lei / 500 lei gramul de cocaina si 50-80 lei gramul de cannabis.

Din cercetari a reiesit ca cei 4 membri ai gruparii infractionale, cu varste cuprinse intre 25 si 51 de ani, ar fi aprovizionat si intermediat tranzactii de cocaina, cannabis, comprimate de ecstasy si produse cu efecte psihoactive in Timisoara, in mediile frecventate de tineri (cluburi, discoteci, cafe –baruri).
Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal, membrii gruparii ar fi folosit intermediari, politistii reusind identificarea a 9 barbati, cu varste cuprinse intre 24 si 37 de ani.
Vor fi puse in aplicare 13 mandate de aducere si 20 de citaţii, persoanele depistate urmand a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.