Timisoara de dincolo de gratii. Infractorul zilei...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.11.2013 16:03 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au depistat, pe raza municipiului Timisoara, un barbat de 31 de ani in timp ce transporta 1400 de tigarete de contrabanda, disimilate in interiorul autoturismului.
La data de 07 noiembrie a.c., in jurul orei 08.15, in urma unor informatii, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au depistat o persoana care transporta tigari de contrabanda.
R.V., de 31 de ani, din Timisoara a fost depistat pe strada Aurel Cosma, din municipiu, in timp ce transporta cu autoturismul 1400 de tigarete de provenienta Serbia, cu intentia comercializarii.
La momentul controlului, politistii au gasit tigaretele disimulate in mai multe compartimente din interiorul autoturismului.
***
Politistii timiseni au depistat doi barbati dati in urmarire nationala.
La data de 07 noiembrie a.c., in jurul orei 18.30, politistii Sectiei 3 Timisoara in colaborare cu politistii Serviciului de Investigatii Criminale, au depistat, pe strada Iancu Vacarescu din municipiu, o persoana data in urmarire nationala.
Pe numele lui A. Ovidiu, de 35 de ani, din Timisoara, Judecatoria Timisoara a emis, la data de 05 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani si 4 luni de pedeapsa privativa de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat in stare de recidiva postexecutorie.
In fapt, la data de 13 septembrie a.c., barbatul, aflandu-se pe strada Calea Sagului, i-a sustras partii vatamate N. I. telefonul mobil si o suma de bani.
***
In aceeasi zi, politistii din cadrul Sectiei 9 Rurale Jebel au depistat un barbat de 50 de ani, din localitatea Capreni, judetul Gorj, dat in urmarire nationala.
Pe numele lui V. Florian, Judecatoria Tg-Carbunesti, a emis, la data de 22 octombrie a.c., un mandat de executare a pedepsei inchisorii prin care acesta este condamnat la 1 an si 7 luni de pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea tentativei la infractiunea de furt calificat.
In fapt, la data de 20 ianuarie a.c., in jurul orei 19.00, barbatul a patruns, prin escaladarea gardului, intr-o locuinta situata pe raza localitatii de domiciliu, cu intentia de a sustrage bunuri.
***
Politistii Sectiei 2 Rurale Carpinis au reusit identificarea a doi tineri suspectati de comiterea unui furt din locuinta.
In noaptea de 02 spre 03 noiembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 2 Rurale Carpinis - Postul de Politie Uivar au fost sesizati despre faptul ca persoane necunoscute au patruns intr-un imobil din localitate, iar din interior au sustras mai multe bunuri.
In urma investigatiilor efectuate, la data de 07 noiembrie a.c., politistii i-au identificat pe S.P., de 17 ani, si I.C., de 16 ani, ambii din comuna Uivar, suspectati de comiterea furtului.
In fapt, suspectii au patruns in locuinta prin escaladarea gardului imprejmuitor si fortarea usii de acces, iar din interior au sustras un televizor, o drujba electrica, un DVD player, un flex si trei bormasini.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind restituite persoanei vatamate.
***
Politistii orasului Faget au depistat un barbat de 24 de ani in timp ce transporta cu o autoutilitara material lemnos fara a detine aviz de insotire.
La data de 07 noiembrie a.c., in jurul orei 20.30, politistii orasului Faget au oprit pentru control, pe D.N. 68 A, o autoutilitara condusa de S. Radu, de 24 de ani, din comuna Sohodol.
In urma controlului autovehiculului, politistii au constatat ca soferul transporta material lemnos (5 metri cubi cherestea) fara a detine aviz de insotire.
S. Radu a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2000 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.