TIMISOARA: Expozitie nationala de constructii, mobilier, amenajari, instalatii si energie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.05.2016 12:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis va gazdui in perioada 19 – 22 mai 2016, cea de-a 5-a editie a expozitiei naţionale specializata in constructii, mobilier, amenajari interioare şi exterioare, instalaţii şi energie - UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

Manifestarea reuneşte peste 40 de producatori, distribuitori, reprezentante ale unor companii internationale din Romania, care vor intampina, atat publicul larg cat si cel profesionist, cu o gama larga de produse, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, mobilarea şi amenajarea spatiilor interioare si exterioare.  
Sectorul mobila, puternic reprezentant in expoziţie, aduce in atenţia publicului cele mai noi tendinţe, tehnologii, materiale şi accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.

Vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, livinguri, camere pentru copii şi tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.
Dintre domeniile prezente in expozitie: Materiale si echipamente pentru constructii; Mobilier pentru spatii comerciale si domestice;Mobilier de gradina şi spaţii publice;Ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele; Porti, garduri, usi de garaj;Usi de interior si exterior din lemn, aluminiu si PVC; Structuri metalice şi mobilier pentru hale industriale; Sisteme şi instalaţii de incalzire şi climatizare; Instalatii sanitare şi instalaţii electrice.

In cadrul programului conex, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Belgrad, organizeaza in cursul zilei de vineri, 20 mai 2016, cu incepere de la ora 11, in Sala Timis a CRAFT, un parteneriat de afaceri Romania-Serbia.
Delegaţia oamenilor de afaceri sarbi este formata din reprezentanţi a 10 companii interesate de o colaborare de lunga durata cu parteneri din judeţul Timiş şi din Romania.
Dupa prezentarea celor doua camere de comerţ, a potenţialului economic regional şi al oportunitaţilor de colaborare bilaterala, participanţii la eveniment vor asista la o informare privind “Aspecte juridice şi fiscale ale transferului de terenuri construibile şi/sau construcţii”, susţinuta de RODL & Partner Romania.

La deschiderea expoziţiei care va avea loc in 19 mai, la ora 12, au fost invitaţi oficiali ai administraţiei publice locale şi ai serviciilor deconcentrate din teritoriu, organisme intermediare regionale, corpul diplomatic acreditat la Timişoara, mediu academic, firme, reprezentanţi ai mass media, pentru care CCIAT şi partenerul principal al evenimentului au pregatit momente şi surprize inedite.    
UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va deveni, pentru patru zile, locul unde producatori, constructori, proiectanţi, arhitecti, designeri, consultanţi vor oferi cele mai bune soluţii in ceea ce priveşte achizitionarea, constructia si mobilarea spatiului de locuit sau de munca.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.