Timisoara Gospel Project cauta 100 de coristi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.04.2012 08:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - După un an, Timişoara Gospel Project revine cu a VIII-a ediţie şi lansează din nou provocarea pentru iubitorii muzicii gospel.

TGP, un cor ieşit din comun, "care renaşte în fiecare an ca prin vrajă", caută 100 de curajoşi între 15 şi 99 de ani pentru o aventură muzicală.
Aventura constă într-un maraton de repetiţii între 2 şi 10 iunie, două week-enduri şi serile săptămânii dintre ele. Totul pentru un concert de excepţie, care anul acesta va avea loc pe scena Filarmonicii Banatul, în data de 10 iunie şi va fi, ca şi în anii trecuţi, caritabil, în beneficiul Centrului de Îngrijire Paliativă "Casa Milostivirii Divine" ( www.hospice-timisoara.org ).
Dominic Samuel Fritz, fondatorul şi dirijorul TGP, care vine în fiecare an special pentru acest proiect din Germania, ne asigură că repetiţiile vor fi un tur de forţă, dar la final cei care acceptă provocarea, vor fi cei mai fericiţi corişti din lume.

Celor interesaţi li se cere "Talent, Generozitate şi Pasiune", adică experienţă corală sau voce şi ureche muzicală, timp dedicat unei cauze bune şi "muzica în sânge şi un strop de nebunie". Participarea este liberă şi nu se fac selecţii, dar prezenţa este obligatorie la toate repetiţiile.
Organizatorii promit că participanţii vor descoperi cum e să te simţi minunat şi să te distrezi muncind din greu în acelaşi timp. Dominic Samuel Fritz: “La concert bucuria muzicii gospel împărtăşită cu sutele de spectatori va fi o experienţă înălţătoare, de neuitat – promit asta!”
Înscrierile se fac din 12 aprilie pe site-ul www.timisoaragospelproject.ro.
În data de 11 aprilie, miercuri, la orele 20.30 îl puteţi vedea în direct pe Dominic Samuel Fritz la TVR Timişoara, la emisiunea "Vezi ce-ţi doreşti", iar marţi, 17 aprilie, dirijorul va fi invitatul emisiunii "Ceasul bun", difuzată la orele 22.30 la Analog TV. Vineri, 13 apr. la orele 15.30 TVR 3 va difuza filmul documentar „Timişoara Gospel Project”, iar la orele 18 Dominic Samuel Fritz va fi prezent în studioul Radio Timişoara la emisiunea „Cap de afiş”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.