Timisoara: Inelul 4 de circulatie va fi carpit printre terenuri virane si depozite clandestine de deseuri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.10.2015 20:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Luni, 12 octombrie, a expirat perioada de depunere a contestatiilor cu privire la achizitia publica avand ca obiect executia lucrarilor de Amenajare a inelui IV, Sector strada Macin-Strada Constructorilor si racord la strada Demetriade, valoarea estimata a investitiei fiind de 11.813.050,80 lei fara TVA.

Primaria Municipiului Timisoara va semna contractul de executie cu asocierea formata din SC Drumuri Municipale Timisoara SA, in calitate de lider, si SC Instgat SRL.
In cadrul ofertei, asocierea a nominalizat ca si subcontractant pe SC Cons Electrificarea Instal SRL.
Valoarea contractului este de aproximativ 6.000.000 lei fara TVA.
Termenul de executie este de 8 luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor. Garantia lucrarilor executate este de 5 ani.

Sectorul e drum propus spre amenajare este situat in zona de est a municipiului Timisoara, cuprins intre strada Constructorilor la Nord, strada Demetriade la Sud si strada Macin la Est, avand o lungime de aproximativ 1.660 m si face parte din Traseul Inelului IV de Circulatie al Municipiului Timisoara.
Strada, in momentul de fata, nu este amenajata, este un teren viran neintretinut, cu vegetatie abundenta si pe alocuri exista depozite clandestine de deseuri rezultate din constructii, mai ales in partea nordica, pe extensia strazii Constructorilor.

Etapa I a proiectului de amenajare a lucrarilor implica realizarea legaturii rutiere intre strada Constructorilor si strada Macin, ulterior se va amenaja si racordul la strada Demetriade.
Pentru realizarea legaturii cu strada Demetriade se va amenaja o intersectie giratorie.

Constructia drumului aferent Etapei I din inel IV sector strada Macin  - str. Constructorilor va ocupa o suprafata totala de 30.505 mp, din care: 13.300 mp suprafata carosabila, 2.873 mp suprafata trotuare, 3.597 mp suprafata pista pentru ciclisti si zona de protectie, 10.735 mp spatii verzi si constructii anexe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.