Timisoara: Julio Iglesias va concerta in Piata Libertatii. Vezi cat costa biletele!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.01.2016 18:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in Banat, dupa succesul absolut de anul trecut inregistrat la Cluj-Napoca.
Julio Iglesias s-a nascut la 23 septembrie 1943, la Madrid, şi este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie.
Julio Iglesias a ales de aceasta data oraşul Timişoara, unde a concertat in urma cu 9 ani in faţa a peste 20.000 de oameni.
Concertul, organizat de agenţia Quantum Media, va avea loc in premiera, in Piaţa Libertaţii, in data de 15 mai 2016, incepand cu orele 18.

Dupa o cariera de mai bine de 45 de ani, artistul internaţional Julio Iglesias, aflat in top 10 artişti cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur şi platina, iși va cuceri audienţa, in acompaniamentul orchestrei sale, fiind susţinut de trei voci suave feminine.
Cei prezenţi vor avea o noua șansa de a-şi asculta şi aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”.
Pe langa acestea, publicul din Timişoara va avea ocazia sa asculte, in premiera absoluta, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist in toamna anului 2015 intitulat “Mexico”.
“Este ultimul meu album inregistrat intr-un studio” - a declarat artistul la conferinţa de presa de lansare a albumului sau, insa şi-a asigurat fanii ca “nu ma voi retrage de pe scena, pana cand voi fi impiedicat de viaţa sau de public”.

Incepand cu 27 ianuarie a.c. ora 11, admiratorii artistului Julio Iglesias care nu işi doresc sa rateze ocazia de a lua parte la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, işi pot achiziţiona biletele atat online, accesand www.julio-iglesias.ro si www.eventim.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, sau benzinariile OMV.
Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Timişoara, au fost puse in vanzare la prețuri variabile in funcţie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP: 350 Lei; Categoria I: 295 Lei; Categoria II: 225 Lei; Categoria III: 145 Lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.