Timisoara pe Discovery Channel

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.10.2012 07:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Astăzi, 22 octombrie, de la ora 22, postul de televiziune Discovery va difuza Episodul 3 - POLITIA DE FRONTIERA TIMIS - filmat la Jimbolia.

Urmărind cei mai buni membri ai unor unităţi de poliţie din Moscova, Bucureşti şi Varşovia, "Poliţişti de elită" este un program nou, în şase părţi, care prezintă misiuni reale de luptă contra fenomenului criminalităţii. De la spart uşi până la arestat criminali, aceste trei echipe de poliţişti special pregătiţi - înarmaţi cu tehnologii şi cunoştinţe pe măsură - înfruntă zilnic infractorii de pe străzile oraşelor lor.
Programul conţine secvenţe rareori văzute, prezentate chiar din perspectiva poliţiştilor. Pe lângă misiunile în care sunt implicaţi, Discovery îi urmăreşte la diverse antrenamente - de la arte marţiale până la urmăriri de maşini, în mare viteză.
Trecând de la un oraş la altul, fiecare episod urmăreşte mai multe departamente, printre care Jafuri, Omucideri, Crimă organizată, Bande, Droguri, Trafic Uman, Misiuni Anti-tero şi Trafic Rutier. Telespectatorii pot astfel să aprecieze cu adevărat dramele inimaginabile cu care se confruntă în fiecare zi aceşti oameni.
În fiecare an, sute de imigranţi ilegali încearcă să ajungă din Africa în Europa de Vest, trecând prin România. Misiunea Poliţiei Române de Frontieră este să îi împiedice. Într-o astfel de operaţiune nocturnă, sunt prinşi mai mulţi tineri din Maroc. În Varşovia, poliţiştii vizează o femeie suspectată că ar fi membra unei bande care face trafic de heroină, arestând-o împreună cu fratele ei, o persoană extrem de violentă. În Moscova, poliţiştii arestează un bărbat considerat a fi vinovat de jaf armat, după o perioadă de filaj în care încearcă să afle dacă suspectul este acasă împreună cu familia sa.

 

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.