Timisoara: Profesorii universitari au ales... cel mai rapid instalator din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.10.2015 17:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Şapte echipe formate din specialişti in intervenţii şi mentenanţa a reţelelor de la companii de apa din Romania s-au intrecut la prima ediţie a concursului profesional „Stan Vidrighin” dedicat instalatorilor.
Competiţia s-a desfaşurat la Timişoara, in perimetrul Staţiei de Epurare, fiind unul din evenimentele de pe agenda ediţiei a patra a Conferinţei internaţionale Eco-Impuls, organizata de Aquatim, Fundaţia Aquademica, Asociaţia Romana a Apei şi Universitatea Politehnica Timişoara.
 
Proba de concurs a constat in realizarea unui bransament intr-o conducta sub presiune, viteza şi calitatea execuţiei fiind decisive in stabilirea caştigatorilor.
Au participat echipe din Baia Mare, Constanţa, Timişoara, Craiova, Sannicolau Mare, Braşov şi Drobeta Turnu-Severin.
Juriul concursului a fost format din prof. univ. dr. Anton Anton (preşedinte), dr. ing. Elena Savescu, prof. univ. dr. Ion Mirel, prof. univ. dr. Constantin  Florescu, ing. Balogh Joszef.
Pe locul intai s-a clasat echipa companiei RAJA SA din Constanţa, care a realizat branşamentul in doua minute şi 32 de secunde, celelalte locuri de pe podium fiind ocupate de echipele societaţii Secom SA, din Drobeta Turnu-Severin, şi a Companiei Apa Braşov.

Fundatia Aquademica, principalul organizator al conferinţei Eco-Impuls, ofera profesioniştilor romani din domeniul apei, prin cursurile, seminariile şi acţiunile practice pe care le propune, oportuniatea de a face schimb de idei şi bune practici.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.