Timisoara: Prostitutie cu minore in apartamente inchiriate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.10.2015 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizata şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara au efectuat un numar de cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, in cadrul unei acţiuni vizand destructurarea unui grup infracţional organizat specializat in savarşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in perioada ianuarie-octombrie 2015, membrii grupului, cu varste intre 24 şi 32 de ani, au racolat mai multe persoane de sex feminin, majoritatea minore, cu varste cuprinse intre 15 şi 18 ani, pe care le-au determinat, prin ameninţari şi constrangere sa practice prostituţia in diferite apartamente inchiriate de pe raza municipiului Timişoara.

In fapt, victimele, provenite din familii dezorganizate sau cu o situatie materiala precara, ar fi fost obligate, prin constrangere, inducere in eroare sau abuz de autoritate, sa practice prostitutia, fiind plasate in diferite apartamente inchiriate din municipiul Timisoara.
Pana in prezent au fost identificate 6 tinere cu varste intre 15 si 18 ani, unele dintre acestea fiind dependente de substante psihotrope.
Totodata, politistii au identificat un barbat de 61 de ani, detinatorul mai multor imobile in municipiul Timisoara, care ar avea o legatura directa cu membrii gruparii infractionale, o mare parte din apartamente fiind inchiriate in vederea practicarii prostitutiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.