Timisoara: Revelion in Piata Victoriei. Vezi cine va canta!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.12.2015 15:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Municipiului Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului ii invita pe toti timisorenii care nu au alte planuri pentru noaptea trecerii dintre ani sa petreaca Revelionul in aer liber, in Piata Victoriei.

Sunt programate mai multe concerte, dupa cum urmeaza:
21.00 – Lambrino
22.00 – Phaser
23.00 – Cargo
24.00 – Foc de artificii

Lambrino a colaborat cu Simona Nae pentru primul single al acestuia "Gheata si Foc".
Lambrino a mai cantat alaturi Hara si Talisman.
Cu un show complex, modern si dedicat tinerilor, Lambrino prezinta un playlist alcatuit din piese proprii si piese prelucrate dupa hituri de top.

Muzica si show-ul trupei Phaser se caracterizeaza prin energie, dinamica si atitudine, adunand foarte multe aprecieri in randul publicului.
Phaser s-a facut remarcata in cadrul semifinalei nationale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel primul single oficial al trupei.
In prezent, trupa are 5 single-uri, 3 videoclipuri si lucreaza intens la piese ce vor fi lansate in curand.
Phaser inseamna: Carina Dumitru-voce, Radu Racz-bass, Lucian Oprisan-clape, Arnold Birta-tobe si Sebastian Barzeianu-chitara.

De-a lungul timpului, trupa Cargo, infiintata in anul 1985 a trecut prin diverse transformari, fara  a renunta la principiile sale, prezentandu-ne un rock curat, profesionist, pastrandu-si publicul fidel, cucerind noi si noi fani, incantandu-ne cu hiturile lor si oferindu-ne mereu concerte remarcabile.
Cargo inseamna acum: Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan - voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu – bass.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul "Meritul Cultural" in grad de Cavaler, categoria B "Muzica", "cu prilejul aniversarii a 30 de ani de existenta a formatiei Cargo, pentru contributia deosebita la promovarea muzicii rock in Romania si imbogatirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretari muzicale".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.