TIMISOARA scoate CETATENI de ONOARE pe banda rulanta. Nici nu mai stie cati sunt!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.08.2016 16:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al municipiului Timisoara se va intruni in sedinta ordinara de la ora 12, miercuri, 3 august 2016, in sala de consiliu.
Tot pe 3 august, de la ora 13, Consiliul Local va marca momentul festiv dedicat Zilei Timisoarei, tot in sala de consiliu, o data cu deschiderea festivitatilor dedicate Zilei Timisoarei şi decernarea Titlului de Cetatean de Onoare lui VIORICA BALAN, MARCEL NICOLAE BOTSCHELLER, AUREL ARDELEANU,  DECEBAL ANASTASESCU şi IOAN OLIMPIU MARCONI.

Ordinea de zi:
1. Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Organigramei si Statului de Functii pentru Directia Politiei Locale Timisoara.
2. Proiect de hotarare privind reorganizarea Serviciului Public Crese Timisoara.
3. Proiect de hotarare privind completarea Anexei nr. V la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare nr. 932/19.01.2010, cu mijloace fixe reprezentand racorduri, bransamente sau alte lucrari la sistemele de alimentare cu apa si canalizare aferente obiectivului de investitii „Reabilitarea spatiilor publice din centrul istoric al Municipiului Timisoara”.
4. Proiect de hotarare privind transmiterea din proprietatea publica a Statului Roman si din administrarea Ministerului Transporturilor in proprietatea publica a Municipiului Timisoara si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Timisoara,  sectorului de drum DN59A Km 3+170-3+612.
5. Proiect de hotarare privind transmiterea din proprietatea publica a Statului Roman si din administrarea Ministerului Transporturilor in proprietatea publica a Municipiului Timisoara si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Timisoara,  sectorului de drum DN69 Km 3+300-6+400 (pana la intrarea in sensul giratoriu de la centura).
6. Proiect de hotarare privind retragerea dreptului de administrare Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Louis Turcanu” asupra constructiei “Cresa cu program saptamanal nr. 17” situata in Timisoara, str. Dragasani, nr. 1.
7. Proiect de hotarare privind retragerea dreptului de administrare al Directiei de Prestari Servicii Timis, din subordinea Consiliului Judetean Timis, asupra Bazei de Antrenament a Stadionului „Dan Paltinisanu” Timisoara, Aleea F.C. Ripensia.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea “D.T.A.D” pentru  obiectivul de investitii “Demolare imobil si imprejmuire teren” in municipiul Timisoara, str. Contemporanul , nr. 7.
9. Proiect de hotarare privind modificarea art.1 din Hotararea Consiliului Local nr. 497/10.10.2014 prin exceptarea situatiei imobilului din Timisoara, str. V. Alecsandri, nr. 1 pentru realizarea obiectivului de investitii “Extindere si reabilitare imobil”.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu „Construire supermarket Lidl, amenajare locuri de parcare in incinta, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatada, amplasare totem, amenajare accese, imprejmuire proprietate, organizare santier”, B-dul Simion Barnutiu nr. 28, Timisoara.
11. Proiect de hotarare privind   aprobarea  achitarii taxei de membru al Asociaţiei Eurocities pentru anul 2016.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea achitarii taxei de membru al Asociaţiei LIKE pentru anul 2016.
13. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei 1 la Hotararea Consiliului Local nr. 216/27.05.2016 - privind redenumirea unor poduri peste Bega din Municipiul Timisoara si pastrarea denumirilor celorlalte poduri, atribuirea de denumiri la 4 strazi respectiv 4 tronsoane de prelungire strazi si schimbarea de denumiri la 2 strazi respectiv 1 piata din Municipiul Timisoara.
14. Proiect de hotarare privind modificarea componentei Comisiei de negociere cu tertii a Consiliului Local al Municipiului Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.