Timisoara va avea si... partie de schi!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.03.2016 11:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Incepand cu 31 martie, Shopping City Timisoara aduce in vestul tarii cea mai generoasa oferta de distractie si petrecere a timpului liber.

Iubitorii de film se vor bucura de experienta desavarsita oferita de cel mai modern cinematograf din Romania la ora actuala si cel mai mare din afara Capitalei.

Sala de fitness ultra-dotata, cu piscina semi-olimpica, o sala de jocuri unde clientii se vor putea bucura de bowling, biliard si casino la orice ora si o varietate fantastica de restaurante, baruri si cafenele pentru toti membrii familiei, toate acestea completeaza optiunile de divertisment.

Si, in curand, se va inaugura si prima partie de schi aflata in interiorul unui mall din Romania.

Astfel, Cinema City işi va aşteapta clienţii cu 13 sali in care aceştia vor putea viziona cele mai noi blockbustere din lume şi in care le vor fi stimulate cele 4 simţuri, graţie noii experienţe 4DX.
Efectele speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran constau in ceaţa, vant, apa, ploaie, fulgere şi mirosuri.
Sala iMAX aduce o tehnologie unica in Romania şi o calitate a imaginii cu 40% mai buna in comparaţie cu un film in format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice.
Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri şi o suprafaţa de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.
    
Pentru pasionaţii de sport, Shopping City Timişoara vine cu cea mai moderna sala de sport care va oferi servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training şi wellness la care clienţii au acces cu numai 1.800 lei/an, daca achiziţioneaza abonamentele pana la finalul lunii martie.
SmartFit vine, de asemenea, cu un concept nou in Timişoara, acela al piscinei semi-olimpice in care pasionaţii de innot pot da oricate ture de bazin doresc pentru a se elibera de stresul zilnic.

The Jack Slots şi Play Again este zona de distracţie deschisa non-stop şi este dotata cu peste 70 de slot machines de ultima generaţie şi rulete electronice.
In plus, 8 piste de bowling, 10 mese de biliard, darts, simulatoare şi alte jocuri distractive dar şi zona de cafenea şi relaxare vor fi disponibile pentru timişorenii aflaţi in cautare de distracţie la orice ora.
In perioada 1-3 aprilie, clienţii vor beneficia de o reducere de 50% la bowling şi biliard.

Pentru copii, Shopping City Timişoara a pregatit Fun Planet, cel mai mare şi mai complex spaţiu de joaca din oraş, care ocupa o suprafaţa de 350 mp.
Astfel, parinţii se vor putea bucura de cumparaturi şi relaxare fara a purta grija celor mici.

Pe partea de food court, timişorenii vor putea alege dintr-un mix de opţiuni pentru toate gusturile, de la branduri celebre, cat şi de la multe alte concepte noi.

Shopping City Timisoara, cel mai mare şi mai modern centru comercial din vestul ţarii, situat pe strada Sagului nr. 100, va avea, odata cu inaugurarea sa, o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati şi va pune la dispoziţia clienţilor sai 2.400 de locuri de parcare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.