Timisoara Vintage Story. Pentru Ramona...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.06.2014 14:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia Look Inside şi Rotaract Club Timişoara Ripensis se gandesc de o vreme cum sa o ajute pe Ramona Iuliana Arendaş, o tanara de 28 ani din Timişoara ale carei şanse de supravieţuire se diminueaza simţitor pe zi ce trece.
Aproximativ cu 2 ani in urma a fost diagnosticata cu malformaţie arterovenoasa la plamani, lobul drept.
La un prim control a descoperit nişte pete pe plamani, a primit tratament de la medic şi a plecat acasa ”vindecata”.
In timp, din cauza diagnosticarii iniţiale incomplete, dar şi a netratarii corespunzatoare datorate lipsei de fonduri, aceste pete s-au transformat in noduli.
La ultimul control, doctorii au ajuns iau spus ca trebuie neaparat sa intervina chirurgical – altfel exista riscul sa-şi piarda viaţa in orice secunda: artera pulmonara este dilatata şi acest lucru ii cauzeaza dureri in partea dreapta. Boala poate fi fatala.
Operaţia urmeaza a fi facut in Timişoara şi costa 5000 euro, iar intervenţia chirurgicala va fi facuta de catre un medic din Austria.

Pentru a-i veni in ajutor, Asociaţia Look Inside in colaborare cu Rotaract Club Timişoara Ripensis organizeaza <licitaţia vintage> in cadrul evenimentului Timişoara Vintage Story din 22 Iunie, de la ora 18, la Casa Adam Muller Guttenbrunn - bani necesari intervenţiei chirurgicale.
In deschidere, va canta Beck Corlan, urmat de un moment artistic oferit de Cristian Saftescu-Jescu la chitara şi voce, alaturi de specialitaţi alese şi de un show de tango.
De asemenea, cei pasionaţi de design vintage (recondiţionari mobilier din lemn, organizare nunţi vintage) vor avea ocazia sa primeasca sfaturi in consultanţa decor vintage şi alte surprize.

Acesta este contul Asociaţiei LookInside unde cei care doresc pot dona suma dorita:
RO70BTRL03601205717287XX
Rugamintea este ca la rubrica ”Detalii tranzacţie” sa menţionaţi ”pentru Ramona”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.