Timisorean care a spalat bani la Berlin, prins la Dudestii Noi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.04.2014 13:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un barbat de 29 de ani, din Timisoara, pe numele caruia autoritatile germane au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de politistii timiseni, in urma schimbului de date si informatii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R.

In ziua de 15 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat pe raza localitatii Dudestii Noi, un tanar de 29 de ani, urmarit international.

Pe numele acestuia, autoritatile germane au emis un mandat european de arestare, fiind banuit de comiterea infractiunii de spalare de bani.
In fapt, in perioada 8-12 aprilie 2013, cel in cauza, aflandu-se in orasul Berlin, din Germania, ar fi pus la dispozitia unor terte persoane contul sau bancar, spre a-i fi transferate sume de bani provenite din activitati ilegale, dupa care ar fi efectuat mai multe retrageri, majoritatea fondurilor fiind restituite depunatorilor, iar o parte ii revenea lui.
Tanarul va fi prezentat magistratilor Curtii de Apel Timisoara pentru confirmarea mandatului european de arestare, ulterior fiind demarata procedura de extradare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.