Timisoreanul Razvan Mazilu, nominalizat la Gala Premiilor Radio Romania Cultural

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2015 19:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Razvan Mazilu este nominalizat, in cadrul celei de-a XV-a ediţii a Galei Premiilor Radio Romania Cultural, la categoria Teatru pentru valorizarea in dimensiune contemporana a musicalurilor „Cabaret”, producţie a Teatrului German de Stat Timisoara (TGST) si „West Side Story”, productie a Festivalului Naţional de Teatru (FNT).

Spectacolul „Cabaret” de Joe Masteroff a fost montat la Teatrul German de Stat Timişoara in regia şi coregrafia lui Razvan Mazilu in stagiunea 2013/2014, fiind inclus şi in selecţia oficiala a Festivalului Naţional de Teatru in 2014.
Actorii TGST Daniela Török şi Georg Peetz interpreteaza rolurile principale ale acestei producţii, conducerea muzicala este asigurata de maestrul Peter Oschanitzky, iar decorul şi costumele sunt creaţia lui Dragoş Buhagiar.

Gala este un eveniment organizat de Radio Romania Cultural, la care sunt premiate, in cadrul a noua secţiuni, diverse personalitaţi culturale ale anului anterior. Ediţia de anul acesta va avea loc luni, 23 martie 2015, la ora 19, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

La aceeaşi categorie, mai sunt nominalizaţi Andrei si Andreea Grosu, pentru constructia spatiului teatral alternativ UnTeatru din Bucureşti, şi Centrul de creatie si cercetare „Ion Sava” al Teatrului Naţional Bucureşti, coordonat de Cristiana Gavrila, pentru programul 9G – Noua generatie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.