Timisoreni in misiune economica pe Magnifica

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.07.2012 15:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş pregăteşte pentru perioada care urmează o serie de misiuni economice multisectoriale.
Astfel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2012, CCIA Timiş organizează o misiune economică în Serbia, la Zrenjanin, de vizitare şi participare la cea de-a XIII-a ediţie a Târgului de Inovaţii, Cooperare şi Antreprenoriat INOCOOP 2012. Târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate iar obiectivul principal este afirmarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării privind dezvoltarea antreprenoriatului, a întreprindelor mici şi mijlocii, cu scopul de a promova colaborarea interregională şi transfrontalieră.
Pentru participanţii la această manifestare, CCIAT oferă posibilitatea alegerii a două pachete de servicii după cum urmează: Participare în calitate de expozant în standul comun al CCIA Timiş; Reprezentare de către CCIA Timiş prin postare şi distribuire de materiale publicitare ale firmei în standul propriu.
În perioada 17 – 23 septembrie 2012, CCIA Timiş organizează o misiune economică în Statele Unite ale Americii, la New York, de vizitare a expoziţiei „Platforme de Computerizare de Înaltă Performanţă”. Programul misiunii include şi întâlniri cu reprezentanţi ai Consulatului General al României la New York.
În perioada 3 - 12 octombrie 2012, CCIA Timiş organizează o croazieră de afaceri la bordul vasului Magnifica.
Evenimentul constituie o bună oportunitate pentru firmele româneşti de a participa la parteneriate de afaceri on-board, întâlniri de afaceri în oraşele vizate şi de a vizita Salonul Internaţional Nautic de la Geneva.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0256-490771/2, 0374160901, e-mail: cciat@cciat.ro sau la sediul CCIAT din P-ţa Victoriei nr.3, parter / Direcţia Relaţii Economice Interne şi Internaţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.