Timisoreni, jos Antena!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.01.2013 15:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţia Locală face apel la cetăţenii Timişoarei că pentru a contribui la menţinerea unui aspect civilizat şi plăcut al clădirilor, dar mai ales pentru a înlătura posibilitatea producerii de accidentare a pietonilor şi avariere a unor bunuri din jurul imobilelor, să ia măsuri pentru îndepărtarea antenelor amplasate pe clădiri încă dinainte de 1989, care nu mai sunt utilizate, apel adresat timişorenilor şi de primarul Nicolae Robu.
Potrivit art. 63 din Ordinul nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1990 privind autorizarea executării lucrărilor de contrucţii, lucrările de desfiinţare a unor construcţii sau lucrări executate fără autorizaţie sau cu încălcarea prevederilor acesteia, dispuse de organele de control abilitate sau de instanţă, se pot executa fără a fi necesară emiterea unei autorizaţii de desfiinţare.
Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii au acţionat în vederea notificării proprietarilor de imobile din zona centrală a oraşului, o parte dintre aceştia luând act de aceste notificări şi demontând deja antenele.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.